info
Sentimentul de multumire este impedimentul perfectiunii! Adrian Chereches

Productie Publicitara

Decor

@DECOR INTERIOR

Servicii Oferite: #tabrlouri canvas, #litere volumetrice si sigle de interior, #tapet personalizat, #autocolant decupat, #decor vitrine, #decor pereti


Comandați printuri full color de mari dimensiuni care arată ca și lucrările de artă, dar la prețuri mult mai mici.
Fie că sunteți proprietarul unei afaceri și doriți să vă redecorați unitatea sau birourile, ori artist sau fotograf profesionist, BPL poate realiza reproduceri de artă de mare rezoluție.
Acuma puteți obține lucrări de artă și printuri la calitate fotografică pentru hoteluri, magazine, birouri și restaurante!

Litere Volumetrice: Scoate-ți brandul în evidență cu literele volumetrice. Creați o primă impresie excelentă, o impresie care va crește de fiecare dată când clientul dumneavoastră o vede.

BPL poate produce și monta tapet personalizat în culori vibrante. Printarea se poate face atât cu culori metalizate, cât și cu lacuri transparente pentru efecte extraordinare! Printare este de cea mai bună calitate, întocmai ca și fotografiile.

Faceți o primă impresie pozitivă cu literele autocolante aplicate pe frontonul magazinului dumneavoastră. Autocolantele decupate marca BPL vă ajută să faceți vizibil mesajul dumneavoastră rapid și profesionist pe ferestre, uși, podele sau pereți.

Decor Vitrine full print la cea mai inalta calitate!